2018. április 20. péntek • Tivadar, Odett
Csepregi magazin
Jótékonysági gálaest a csepregi ovisokért 2018. 1. rész
2018.03.10. Csepregi magazin
Remek hangulatban telt a csepregi óvoda jótékonysági gálája március 10-én. A művelődési háznak nemcsak a színházterme, hanem az aulája is megtelt nézőkkel. Az összegyűlt adományokból az óvoda udvari játékait szeretnék lecserélni.
Riport a csepregi fúvósfarsangról
2018.02.10. Csepregi magazin
Báloztak a csepregi fúvósok február 10-én. A hagyományos farsangi rendezvényen ismét volt fúvós koncert, bár kicsit másként mint más esetben, tombolahúzás, sok – sok tánc és természetesen a meglepetés produkciók sem maradtak el.
Farsang a Dr. Csepregi Horváth János Általános Iskolában
2018.02.09. Csepregi magazin
Február 2-án tartotta a csepregi általános iskola farsangi mulatságát. Délután az alsósok és a felsősök az aulában mutatták be jelmezeiket. A legkisebbek egyéni jelmezekkel készültek. A hagyományos, királylány, kalóz, varázsló és focista öltözékeken kívül sok egyedi ötletet is megvalósítottak a szülők. A nagyobbak már csoportos jelmezzel és külön produkciókkal készültek.
Vízből mentési gyakorlat Csepregen tűzoltókkal, búvárokkal 2018
2018.01.27. Csepregi magazin
A Szombathely környéki tűzoltó egyesületeknek búvárok segítségével tartott elméleti és gyakorlati képzést a vízből mentés fortélyairól a Szombathelyi Tűzoltó Parancsnokság. Szombat délután a gyakorlat megkezdése előtt elméleti oktatást hallgathattak a tűzoltók a Csepregi Önkéntes Tűzoltó Egyesület szertárában.
Magyar kultúra napja Csepregen 2018
2018.01.21. Csepregi magazin
Csepregen 2004-től ünneplik a Magyar Kultúra Napját. Ilyenkor helyi csoportok, civil szervezetek lépnek színpadra és mutatják be kulturális értékeiket. Január 21-én, vasárnap este várták a közönséget a művelődési ház színháztermébe. A műsorban felléptek: Répce Citerabarátok Köre Csepregi Nyugdíjas Énekkar Egyesület Kisvirág Mazsorett Csoport Mosoly Tánccsoport - zumba Rózsaszirom Mazsorett Csoport Mosoly Tánccsoport - eszközös tánc
Forraltboros túra 2017 Csepreg
2017.12.30. Csepregi magazin
A hagyományokhoz híven 2017 utolsó előtti napján ismét előszilveszteri forraltboros túrát szerveztek a Csepregi Borbarát Hölgyek és a Csepregi Hegyközség.1 bögre, 14 pince. Forralt bor és nassolni való. Ezekkel várták 2017. december 30-án a csepregi hegyre kilátogatókat a helyi borászok. Tóth Marcell Tóth Kálmán Haizler László Horváth József Mádi Erzsébet Budapest Csizmazia Krisztián Ury András Orbán-Tóth Adrienn Kutrovits István Iliás Istvánné
Karácsony a csepregi Nádasdy Tamás Szakközépiskolában
2017.12.20. Csepregi magazin
Karácsony a csepregi Nádasdy Tamás Szakközépiskolában
Stúdióbeszélgetés Vlasich Krisztiánnal
2017.12.13. Csepregi magazin
Stúdióbeszélgetés Vlasich Krisztiánnal