2017. október 17. kedd • Hedvig
Közéleti magazin
Közéleti Magazin 2017. október 13. V. évfolyam, 24. adás
2017.10.13. Közéleti magazin
Hivatalfelújítás Csepregen - a felső emeleten dolgoznak Másfél millió vendégéjszaka Vasban - a megyei turisztikai Bizottság értékelte a szezont Szent Mihály Napi Civil Forgatag Bükön, lecsófőző versennyel Sok-Szín Feszt - amatőr színházi találkozó 9. alkalommal Pályaorientációs nap a csepregi iskolában - szakmabemutatók érdekesen, gyerekeknek Országos Női Ökölvívó bajnokság Bükön helyi versenyzőkkel.
Közéleti Magazin 2017. október 6. V. évfolyam, 23. adás
2017.10.06. Közéleti magazin
Október 6-i megemlékezés a büki iskolában Tetőcsere a csepregi Cigli házon Horvát nap Csepregen - a Jankovich család nyomában Olvasószemüveg sorozat vendége volt Devecseri László egy felnőtteknek szóló beszélgetéssel Fúvóstalálkozó Kőszegen - Vendégzenekarokkal, szüreti hangulattal. A nyugdíjasokat várták Csepregen egy sláger és operettestre az idősek világnapján Ágfalvi Búcsú - hagyományőrző búcsúi legényessel Női ökölvívó országos bajnokság Bükön. Szombaton lesznek a döntők Asztalitenisz ranglistaverseny volt Bükön
Közéleti Magazin 2017. szeptember 29. V. évfolyam, 22. szám
2017.09.29. Közéleti magazin
Képviselőtestületi ülés Bükön – Beszámolókkal, ösztöndíj pályázattal Országos női boksz bajnokság lesz jövő héten Bükön – sajtótájékoztatót tartottak Tűzoltóautó átadó és jubiláló önkéntesek Peresznyén Kőszegi szüret felvonulással, borkirálynő választással Bőben is szüreteltek, táncoltak, énekeltek és báloztak szombaton Kerékpártúra és szüret a csepegi óvodában Nemzetközi lovasfogathajtó Kupa Szelestén Roma focidélelőtt Bükön – rendőrökkel is játszottak a fiatalok.
Közéleti Magazin 2017. szeptember 22. V. évfolyam, 21. szám
2017.09.23. Közéleti magazin
Bükfürdői csapadékvíz elvezetési projekt - részletekkel Városfesztivál Csepregen – Szüreti felvonulás és helyi csoportok műsora Répcemente Nyíló Virága – a díjazottak léptek színpadra BTK 5 tusa – a Büki egyesület szakosztályai versenyeztek egymással 20 éves a Büki kosárlabda – Ünnepeltek a kosarasok "Hitéletünk hétköznapi tárgyai" – A büki evangélikus közösség kiállítása
Közéleti Magazin 2017. szeptember 15. V. évfolyam, 20. szám
2017.09.22. Közéleti magazin
- Bükön elindulhat a csapadékvíz elvezetéshez és az ipari park bővítéséhez kapcsolódó pályázat - Már működik a bölcsőde Bükön, de még várják a gyerekeket. - Női válogatott utánpótlás labdarúgó selejtezők lesznek Bükön - Új fűnyírótraktor, pályavonalazó és eredményjelző a csepregi focipályán - A Kenyér Lelke Fesztiválon lett második a csepregi pékség babusgatós kenyere - Őszi Programok a Büki Könyvtárban – Érkezik Koncz Zsuzsa és Karafiáth Orsolya is - 15. alkalommal remek időben versenyezhettek kicsik-nagyok az Ágfalvi Futónapon.
Közéleti Magazin 2017. szeptember 8. V. évfolyam, 19. szám
2017.09.08. Közéleti magazin
- Felújítják a büki szociális otthont, - családi nap Csepregen faültetéssel, gyermekműsorral, - a Bükfürdő Kupával elindult a büki kézilabda szezon, - Mr Classic - Old Timer autók versenyeznek a hétvégén Bük környékén, - új evangélikus lelkész Bükön, - a nyugdíjba vonult Bartyné Házi Ottilia nélkül indul a csepregi iskola tanéve.
Közéleti Magazin 2017. augusztus 01. V. évfolyam 18. szám
2017.09.01. Közéleti magazin
- Ülést tartott Bük város Önkormányzata - Tanévnyitó Bükön - A helység kalapácsa – Sok-Szín-Pad módra - BTK-s ping-pong tábor a nyár végén - Új járda készül a csepregi Mátyás utcában - Zarándoklat a Mária úton, Csepregen is.
Közéleti Magazin 2017. augusztus 25. VII. évfolyam, 17. szám
2017.08.25. Közéleti magazin
Augusztus 20-i képviselő-testületi ülés kenyérszenteléssel, kitüntetés átadóval - Csepregi Tibor, Tibu fotókiállítása az Átriumban - 55 éves a Büki Gyógyfürdő - a rossz idő sem akadályozta az ünnepést. - Traktoros fűkasza állt munkába Csepregen - Zászló a csepregi körforgalomban - JogÁszNap Kőszegen - ingyenes jogsegély szolgálat indul - Ünnep előtti retro buli az Átriumban.
Közéleti Magazin 2017. augusztus 18. V. évfolyam, 16. szám
2017.08.18. Közéleti magazin
Kormányablak átadó Bükön - már várják az ügyfeleket - Csepregi búcsú tánccal, útavatással és kitüntetés átadóval - Tornacsarnok felújítás Bükön - fűtésválasztás, parkettacsiszolás, vonalazás és festés is vot - Kőszegi boksz - nemzetközi torna és pofon party az ostromnapokon - Horvát nap Bükön - 15. alkalommal gyűltek össze a nemzetiség környékbeli képviselői - Mozaik Amatőr Képzőművészeti Kör kiállítása Csepregen, helyi képzőművészek munkáiból.
Közéleti Magazin 2017. augusztus 11. V. évfolyam, 15. szám
2017.08.11. Közéleti magazin
Véget ért a búzabetakarítás – jó termés volt idén Ostromnapok Kőszegen – Idén sem került török kézre a vár Kötélugró Guinness rekord kísérlet – triplázás a hőségben Csepregi focitábor – környékbeli fiúk és lányok fociztak és kirándultak a héten Halmai úszókupa Bükön – 50 yardon versenyeztek a fürdőn Országos bajnok Galambászok Bükön - Büki évfordulós programok az Augusztus 20-i hétvégén