2024. június 19. szerda • Gyárfás
Fürdőmagazin
Fürdő Magazin 2017 tél
2017.12.29. Fürdőmagazin
A Büki Gyógy és élménycentrum és a Trió TV Dunántúl közösen szeretne bepillantást engedni a fürdőbe, képletesen, és képekkel és riportokkal is. A Mai műsorban foglalkozunk: A 2018-as már folyamatban lévő és tervezett fejlesztésekkel Az év eleji nyitva tartással és árváltozásokkal Az elmúlt időszak programjaival és azzal is, hogy mikor látható majd a Fürdő egy országos televíziós kampányban.
Fürdő Magazin - 2017. ősz
2017.11.14. Fürdőmagazin
A Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum és a Trió TV Dunántúl közös műsora Tartalom: Magyar Brands Kiváló Fogyasztói Márka díjat vehetett á a fürdő Őszi szünet – TÖK életes gyermekprogramok Bükfürdőn Büki ovisok a Cápabarlangban Járt már a wellness részlegen? Merüljön velünk a víz alá és csússzon le a csúszdákon! Csipkebogyós, gesztenyés szauna szeánszok az őszi időszakban
Fürdő Magazin 3 Szeptember
2017.09.29. Fürdőmagazin
- Nyári visszatekintő - zenés hangulatidéző - Megújul a fürdő bejárata - A kinti medencék nagy része már a téli pihenőre kényszerült - Őszi masszázstippek csokival - Családi programok a barátságtalanabb időkre
Fűrdő Magazin 2 június
2017.06.30. Fürdőmagazin
Második Fürdő Magazinunkban foglalkozunk a nyári programkínálattal, azzal hogy a Gyógy-Bor Napok beköltözik a strandra, 10000 virágot ültettek el a Fürdőben és körülötte, Medence újdonságok - szívvel, cápa barlanggal, EU-s road show helyszíne volt a fürdő a héten kerékpáros rendőrök is őrzik a biztonságot nyáron.
Fürdő Magazin 1. adás  2017. május
2017.05.08. Fürdőmagazin
A Büki Gyógyfürdő és a Trió TV Dunántúl közösen szeretne bepillantást engedni a fürdőbe, képletesen, és képekkel és riportokkal is. Szeretnénk új információkat nyújtani azoknak, akiket érdekel, hogy mik az újdonságok, miket terveznek Magyarország 2. legnagyobb fürdőjében és azoknak a Bükieknek és környékbelieknek, akiket érdekel, mi történik a szomszédságukban.