2024. június 19. szerda • Gyárfás
Gyógy - Bor Napok és Büki Gasztrofesztivál
XIV. Gyógy-Bor Napok és Büki Gasztrofesztivál 2019 - Gasztroshow vasárnap
A Gyógy-Bor napok utolsó napján Nádasdi Janó és Gálos Ádi az Intim Torna Illegálból, és Csitári Geri a Petőfi TV-től főzött. Recept: Mangalica szűz, petrezselymes polenta ágyon, erdei gombamártással
Isis Big Band koncert a XIV. Gyógy-Bor napokon
A szombathelyi csapat 1995 nyarán alakult, fiatal zenekari jazz, swing zene iránt érdeklődő, zömmel amatőr zenészekből, akik a helyi zeneiskola fúvószenekarának voltak tagjai. 1997 óta a zenekar egyesületként működik. A muzsikálás hátteréül szolgáló civil szervezet elnöke a kezdetektől fogva Pintér Róbert.
XIV. Gyógy-Bor Napok és Büki Gasztrofesztivál 2019 - Gasztroshow szombat
A Gyógy-Bor napok szombati napján Tasnádi Ákos, a Cupákos és Macesz Bisztró séfje főzött. Amit elkészített: Cupákos "Burger" vagyis a fasírtos zsemle és zöldborsófőzelék fasírttal.
Kiscsillag riport a XIV. Gyógy-Bor Napokon
A szombati napon egy visszatérő vendég, a Kiscsillag zenekar táncoltatta meg a vendégeket a Bük színpad előtt. Jóval a koncertkezdés előtt már összeálltak az első sorok, a közönség végig tombolta a majdnem másfél órát. Felcsendültek a jól ismert slágerek, de némi improvizatív gitárszólónak is tanúi lehettek a rajongók, a szokásos, igazi „kiscsillagos” hangulat mellett. Lovasi András, a zenekar frontembere, a tavalyi évben a Lovasi ’18 országos turné keretében zenélt Bükfürdőn, de a zenekar is már sokadszorra hozta el dallamait a közönségnek.
Janicsák István és a Veresegyházi Asszonykórus
A Veresegyházi Asszonykórus egy vokális népi együttes volt az 1990 - es években. 1986 vége felé Janicsák Istvánnal és a Zizi Labor együttessel való közös produkciójuknak köszönhetően országos hírnévre tettek szert. A Honky Tonk Woman című dalt azóta is mindenki ismeri, igazi retro sláger. Janicsák István és a Veresegyházi Asszonykórus a mai napig nagy sikerrel koncertezik együtt.