2024. május 25. szombat • Orbán
Rólunk

Bük

Csepreg

Kőszeg

valamint 27 település

helyi televíziója

Bő től Ágfalváig!

Tovább

Rólunk

A Trió-TV-Dunántúl (Trió-Média-Dunántúl Kft.) Vas megye Északi és Győr-Moson-Soporon megye dél-nyugati részén látható a PR Telecom hálózatán, a Kőszegi fejállomáshoz tartozó településeken. A vételkörzetbe 3 város (Bük, Csepreg, Kőszeg) és további 24 falu tartozik. A cég székhelye Sárvár.

2005-ben indult a televízió jogelődje Csepregen. Majd a PR Telecom vette át a helyi TV működtetését. A kábelszolgáltató 2010-11-ben az összes helyi TV-jét megszűntette, vagy eladta.  Ekkor ajánlották fel a 2 éve főszerkesztő idősebb Varga Zsoltnak, hogy vásárolja meg a céget és működtesse a TV-t.

Önkormányzatok, intézmények, civil szervezetek, vállalkozások megrendelései alapján készítünk TV műsorokat. Emellett az MTVA Támogatási Alapjától elnyert támogatás segítségével már 2 éve készül Közéleti Magazinunk. Közösségi műsorszolgáltatóként működünk.  A havi megjelenésű Büki Újság szerkesztését is cégünk végzi.  Stúdiónk Csepregen, a Művházban található. Jelenleg 3 főállású munkatárs és 4 másodállású vállalkozó készíti a műsorokat

Technikai eszközeink és lehetőségeink (részben MTVA Támogatási Alap műszaki pályázatán nyert támogatásból) bővültek. Jelenleg akár HD adások készítését és 4 kamerás külső helyszínes HD műsorok készítésére is alkalmas a technikánk. A kábelhálózatra SD-ben csatlakozunk.